Home Classic Tourist Bedrijven    
Renovatie van Huis Die Croone | Regiobrugge.be Toerist
Renovatie van Huis Die Croone

Huidige weergave: Overzicht Foto's - Presentatievorm bekijken

Tijdens onze wandeling door Brugge vandaag merkten we op dat het gebouw 'Huis die Croone' op het Sint-Jansplein gerenoveerd wordt. Het gaat om de vroegere kantoren van het Gemeentekrediet en ook de kantoren van de VDAB bevonden zich hier eerder. Het gebouw bevindt zich op de hoek van de Sint-Jansstraat en de Wijnzakstraat. Op de foto's ziet u een vakman bezig op grote hoogte. Voor dit beroep mag men duidelijk geen hoogtevrees hebben.

22/03/2004 - Het gebouw werd gerenoveerd om het 'Chocolate Style Museum' er in onder te brengen. Sinds vandaag is het chocolademuseum er geopend, maar dan onder de meer simpele naam 'Choco Story'.

Klik op de foto's om een grotere versie te bekijken.

Renovatie van Huis Die Croone
Deze foto, uit eigen archief, werd genomen in de zomer van 1998
Renovatie van Huis Die Croone
Dit is het gebouw, verborgen onder de zeilen, op 16 Februari 2004
Renovatie van Huis Die Croone
Hier ziet u hoe een vakman boven op de schouw van het gebouw staat
Renovatie van Huis Die Croone
Zonder hoogtevrees gaat hij door met de renovatiewerken

Copyright: Alle foto's zijn auteursrechtelijk beschermd door hun respectievelijke auteur. Alle rechten voorbehouden. Klik hier indien u het gebruik van foto's wenst aan te vragen.

Neem contact op met ons voordat u foto's overneemt.