Home Classic Tourist Bedrijven    

Regiobrugge logo 10 Jaar

ALGEMENE VOORWAARDEN

Als bezoeker van deze website gaat u impliciet akkoord met de onderstaande voorwaarden

Gedragscode

 • U dient over het auteursrechtelijk eigendom te beschikken of toelating te hebben voor de informatie die u op de Regiobrugge.be websites ingeeft, zowel voor teksten als foto's. U bent zelf verantwoordelijk indien u hierop een inbreuk begaat.
 • Het uiten van grove beledigingen of bedreigingen, stalking, laster, eerroof, racisme, xenofobie, negationisme en discriminatie zijn bij wet verboden en zeker niet toegelaten op de Regiobrugge.be websites. Inbreuken hierop worden onmiddelijk gesanctioneerd en indien wij dit nodig achten wordt de politie verwittigd.
 • Het is niet toegelaten om foto's of teksten van sexuele of pornografische aard te publiceren op de Regiobrugge.be websites. Het uitnodigen tot sexuele activiteiten is eveneens verboden. Alle materiaal dat door ons als aanstootgevend of obsceen wordt beschouwd zal onmiddelijk en onherroepelijk worden verwijderd.
 • Het is niet toegelaten om de People-profielen te gebruiken voor commerciële doeleinden, voor het maken van reclame of het ronselen van klanten. Daarvoor hebben wij de bedrijvengids voorzien. Zend ons een bericht indien u daarin opgenomen wenst te worden.
 • Alle pogingen tot hacken van de Regiobrugge.be websites worden zonder uitzondering gemeld aan de politie. U riskeert hierbij een boete en eventuele gevangenisstraf.
 • Alle IP adressen worden gelogd om overtredingen van één van bovenstaande gebruiksvoorwaarden, die ook wettelijke overtredingen zijn, te kunnen doorgeven aan de gerechtelijke diensten.

Auteursrechten

 • Behalve voor persoonlijk gebruik mag niets uit de Regiobrugge.be websites gekopieerd of herbruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Regiobrugge.be of een afgevaardigde.
 • Het is verboden de inhoud en/of functionaliteiten van de Regiobrugge.be websites te gebruiken voor commerciële doeleinden, zoals - maar niet uitsluitend - het gebruik van materiaal voor reclame- of bedrijfsdrukwerken, het aanleggen van e-mailbestanden, het uitvoeren van mailings, enz. zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Regiobrugge.be of een afgevaardigde
 • Indien u een auteursrechtelijke overtreding vaststelt op één van de Regiobrugge.be websites of een andere wettelijke inbreuk van gelijk welke aard, gelieve ons hiervan onmiddelijk op de hoogte te stellen zodat wij meteen die gegevens kunnen weghalen van de betreffende pagina(s).

Disclaimer

 • Regiobrugge.be en de medewerkers kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten in de gegevens op de Regiobrugge.be websites. Wij stellen alle mogelijkheden ter beschikking om fouten te laten corrigeren indien deze optreden.
 • Regiobrugge.be en de medewerkers kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele schade, van gelijk welke aard, die zou voortvloeien uit het gebruik van de Regiobrugge.be websites.
Algemene Voorwaarden Copyright © 2002 - 2019 Regiobrugge.be - All Rights Reserved Privacy Policy